miércoles, 10 de septiembre de 2008

Aeroports i altres menesters

El passat disabte apareixia en primera plana en el Periòdic d´Ontinyent l´iniciativa "privada" d´un areport de segona classe a la Vall d´Albaida. En concret estaria ubicat entre les poblacions de Castelló de Rugat i Llutxent.
No és la primera noticia que apareix al respecte, ja que, en febrer pareix ser que el volien ubicar en el que va ser l´aeròdrom militar de la Pobla del Duc durant la guerra civil (Pla de Missena).

Bé, la veritat que és molt graciós que poblacions com Benicolet, Terrateig i Montixelvo no tinguen encara conexió d´ADSL en l´era de l´informació però podrien arrivar a tindre un aeroport al costat.

Des del meu punt de vista, aquesta infraestructura no està destinada per als ciutadans de la Vall d´Albaida sino per als ejecutius i gent d´alt poder adquisitu amb els seus jets privats. Podria beneficiar als vols privats que vinguen a la València dels grans events (Copa Amèrica, F-1, ...). Però la qüestió és que un areport, encara que siga de segona clase, molesta i molt amb el soroll dels motors.
A la Vall d´Albaida no necessitem ningun aeroport sino més infraestructures i serveis per als seus habitants.

No hay comentarios:

Puntuación