miércoles, 25 de febrero de 2009

BENICOLET EXISTE!!!



Per fi, després de 4 mesos ja tinc internet de 2 Mb a Benicolet. Ha sigut gràcies a l´empresa ONTITEL d´Ontinyent. La història comença a l´estiu del 2008 quan vaig contactar amb aquesta empresa per sol.licitar que portaren internet amb la tecnologia WIMAX a Benicolet. Després de realitzar una reunió amb la gent del poble interessada, van decidir col.locar un repetidor a l´aeròdrom de la població per portar la senyal des del Torrater d´Ontinyent. Però com ja sabeu la burocràcia a Espanya és increïble i per això, fins avui no he tingut posibilitat d´accedir a la xarxa des de ma casa a Benicolet. A més, pobles com Terrateig i Montixelvo, que tampoc tenen ADSL, es voran beneficiats amb aquesta antena wimax.
És vergonyós que al segle XXI encara no arrive l´ADSL a tots els llocs d´Espanya. El govern en aquest aspecte només ens ha venut publicitat però poques sol.lucions. Pagarieu 60 € per una conexió de 256 kb? Doncs això és l´ADSL RURAL tant publicitat i que proclama que aconsegueix fer arrivar internet a tots els llocs. Al final som els propis ciutadans els que tenim que menegar-se per obtindre resultats.

Només em queda dir una cosa:

BENICOLET EXISTE!!!

1 comentario:

jan dijo...

oe oe oe oe oe oe oe oe oe oe oe
per fi! m´alegre! així podràs mantindre el blog actualitzat, que trobava a faltar eixes notícies i curiositats q ens regales de tan en tan.
Ja quedarem per a fer-te la visiteta a Benicolet perquè... Benicolet existe, no???

Puntuación