lunes, 6 de abril de 2009

"Por todos los santos, ya era hora Jiménez"


Pareixia que mai no arrivaria aquest moment, per fi han fet fora a Jiménez Losantos del programa "LA MAÑANA" de la COPE.
Aquest personatje per dir-li d´alguna manera que ha sigut ferm comuniste en l´època de Franco i ara es declara lliberal encara que més bé jo diria que és d´ideologia extremista i punt, li ha arrivat el moment de passar a un segon pla.
És el major defensor de la llibertat d´expresió però per a utilitzar-la com a instrument d´atac i menyspreu cap a qualsevol que no pense igual que ell. S´ha enfromtat amb l´esquerre, la dreta, nacionalistes bascs i catalans, ecologistes i ara resulta que els únics que encara li feien costat, es a dir, els bisbes, ja no volen que segueixca difamant a la COPE.
Actualment dirigeix el periòdic "Libertad digital" d´ideologia lliberal i en contra de tot tipus d´ecologisme i teories com el Canvi Climàtic. Recordeu el cosí científic de Rajoy, doncs pareix que Losantos també en té un que sap més que tots els científics del mon.
Malgrat que les prediccions de pujada de la temperatura cap l´any 2100 no són concretes si ho son els efectes que ja estem notant en la salut pública degut al model de vida i sobretot el model energètic que mantenim actualment basat en la crema de combustibles fòsils.
Pareix ser que el senyor Federico no li preocupa en absolut la quantitat de diòxid de carboni que emetem a l´atmosfera i a més li pareix descabellat que els governs inverteixen molts diners en energies renovables que a més és un dels sectors que més llocs de treball està generant. A més, el fenòmen del Canvi Climàtic està afavorint una corrent al llarg del mon per descentralitzar la producció d´energia i produir-la d´una manera més neta. No ens enganyem, el ser humà està lliutant per la seva pròpia supervivència com a espècie, ja que, el planeta per molt de mal que li fem és recuperarà més tard o més prompte com ja ho ha fet després de les succesives glaciacions.
Amb tot açò, aquest hooligan de la ràdio ja no el vol ningú perquè no agrada el seu estil ranci, despectiu i antiquat.

1 comentario:

Sergi dijo...

Hola Manel, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Ara faig l’inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En breu us passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Puntuación